NADA-tilbud

I Netværkscaféen har du mulighed for at modtage NADA. Kender du ikke til NADA kan du læse mere om metoden nedenfor.

Hvad er NADA? NADA står for National Acupuncture Dextoxification Association. Det er en form for øreakupunktur, som understøtter din personlige udvikling med fokus på egne ressourcer. NADA er en anerkendt metode, som bruges i hele verden. Også i Danmark er metoden populær.

Er NADA noget for mig? NADA er kendt for at nedsætte fysiske og psykiske symptomer f.eks. smerter, fysisk uro, angst, stress og tankemylder. Samtidig kan NADA blandt andet være med til at give dig en bedre nattesøvn, virke afslappende og hjælpe på din koncentration. Metoden er non-verbal. Du kan derfor trygt metode NADA, selvom du ikke ønsker at snakke.

Hvordan foregår NADA? Du sidder på en stol, imens du får sat tynde nåle i fem punkter i dine ører. Nålene bliver siddende i 45 minutter, hvorefter vi fjerner dem for dig. Under behandlingen kan du slappe af i en af vores sofaer eller bløde stole, hvis du har lyst til det.

Er der bivirkninger ved NADA? Behandlingen er som regel bivirkningsfri. I sjældne tilfælde kan der opstå lidt hovedpine. Dette afhjælpes ved at fjerne nålene.

Kig forbi caféen, hvis du er interesseret i at høre mere om NADA eller i at modtage NADA. Ofte er der en til stede, som kan give behandlingen.